Jums vajadzēs:
3 tases ekoloģisku auzu pārslu
250 g banānu biezeņa
2 ēd.k. extra virgin olīveļļas
2-3 ēd.k. ekoloģiska agaves sīrupa
1 ēd.k. cepamā pulvera
40 g mājas šokolādes (gatavojama no kakao sviesta, agaves sīrupa un kakao)
4 ēd.k. ekoloģiska rīsu piena
Gatavošana:
1. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180°C temperatūrai.
2. Auzu pārslas samaļiet (der kafijas dzirnaviņas vai smalcinātājs) un samaisiet ar cepamo pulveri.
3.Banānu biezeni samaisiet ar olīveļļu, agaves sīrupu, pievienojiet dažas karotes ekoloģiskā rīsu dzēriena.
4. Sausajā masā ielieciet mitro masu un samaisiet.
5. Uzmanīgi iemaisiet sasmalcinātus šokolādes gabaliņus.
6. Ievietojiet cepšanas formā. Cepiet 180°C temp. apmēram 15-20 min.
7. Izcepto pīrāgu atdzesējiet uz restītēm.
Organiska un nerafinēta olīveļļa. Extra virgin olīveļļa tiek ražota no Sicīlijā, Kalabrijā un Pulijā audzētām olīvām.
Kakao sviests - tās ir uzturā lietojamas taukvielas, kuras iegūst no neapstrādātām kakao pupiņām. Sviestam ir maiga šokolādes garša.
Lielisks enerģijas avots. Augsta šķiedru.
Lielisks saldinātājs, kuru var pievienot dzērieniem, biezputrām, saldējumiem, pankūkām, augļiem, konditorejas izstrādājumiem un citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Bez glutēna. Produktam ir zems glikēmiskais indekss.
Lieliski piemērots karstajai šokolādei un citiem karstajiem dzērieniem, piena kokteiļiem, pudiņiem, dažādiem konditorejas izstrādājumiem, deserta dekorēšanai.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties