Auzu pārslu pīrāgs ar šokolādes gabaliņiem

    Jums vajadzēs:

    3 tases ekoloģisku auzu pārslu
    250 g banānu biezeņa
    2 ēd.k. extra virgin olīveļļas
    2-3 ēd.k. ekoloģiska agaves sīrupa
    1 ēd.k. cepamā pulvera
    40 g mājas šokolādes (gatavojama no kakao sviesta, agaves sīrupa un kakao)
    4 ēd.k. ekoloģiska rīsu piena

    Gatavošana:

    1. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180°C temperatūrai.
    2. Auzu pārslas samaļiet (der kafijas dzirnaviņas vai smalcinātājs) un samaisiet ar cepamo pulveri.
    3.Banānu biezeni samaisiet ar olīveļļu, agaves sīrupu, pievienojiet dažas karotes ekoloģiskā rīsu dzēriena.
    4. Sausajā masā ielieciet mitro masu un samaisiet.
    5. Uzmanīgi iemaisiet sasmalcinātus šokolādes gabaliņus.
    6. Ievietojiet cepšanas formā. Cepiet 180°C temp. apmēram 15-20 min.
    7. Izcepto pīrāgu atdzesējiet uz restītēm.

Ingredienti

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties