Gliemēžvaku formas makaroni pildīti ar lēcām

    Jums vajadzēs: 

    1/2 iepakojuma ekoloģisku franču lēcu (mērcētu 24 stundas., ik pa reizei pārskalojot)
    1 krūzītes ķirbju masas
    1 gab. kukurūzas vālītes
    1 gab. dārza sīpola
    1 karotītes karija pulvera
    1 karotītes paprikas pulvera
    sāls
    piparu
    1 iepakojuma makaronu "gliemežvāki"
    250 ml tomātu pastas
    500 ml ūdens

    Pasniegšanai:

    dažas karotes dižona sinepju
    dažas karotes ūdens
    mājās diedzētu brokoļu graudu

    Pagatavošana: 

    1. Sadaliet ķirbi 4 daļās, izņemiet sēklas. Nenomizojiet, lieciet to cepšanas formā ar mizu uz apakšu un cepiet apmēram 40-60 min. 180°C temperatūrā.
    2. Izvāriet makaronus, kā ir norādīts uz iepakojuma, atdzesējiet.
    3. Lēcas pārskalojiet, beriet tās katlā, aplejiet ar filtrētu ūdeni, pagaidiet kamēr uzvārīsies un izslēdziet.
    4. Noņemiet kukurūzas no vālītes, sasmalciniet dārza sīpolu.
    5. Samaisiet nosausinātas lēcas kopā ar garšvielām, ķirbju biezeni, kukurūzām un dārza sīpolu.
    5. Paņemiet vislielāko pannu (30 cm).
    6. Makaronos lieciet pildījumu, skaisti salieciet tos pannā.
    7. Pa virsu lejiet ar ūdeni samaisītu tomātu pastu.
    8. Lieciet vāku uz pannas ar makaroniem un sildiet apmēram 10-15 min.
    9. Pasniedziet ar sinepēm un diedzētiem graudiem.

    Recepte: Vegan Ppipiras

Ingredienti

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties