Saldā ķirbju rulete

    Jums vajadzēs: 

    1,5 tasītes ķirbju biezeņa
    0,5 tasītes ekoloģisku rīsu dzēriena
    1/4 tasītes nerafinēta cukurniedru cukura
    1 tējk. kanēļa
    2 tasīte auzu pārslu
    1 tasīte mandeļu miltu
    1 ēd. kar. cepšanas pulvera

    Pildījumam:

    400 g dateļu
    4 ē. kar. kokosu piena pulvera
    1/4 tasītes ūdens

    Dekorēšanai:

    Zīdkoka ogas un kokosu skaidiņas

    Pagatavošana:

    1. Izcepiet ķirbi 180°C temperatūrā (ap 20-30 min. atkarībā no izmēra). Atdzesējiem un saspaidiet līdz viendabīgai masai.
    2. Uzkaršejiet cepeškrāsni līdz 180°C temperatūrai.
    3. Iegūto ķirbja biezeni sakuliet kopā ar rīsu dzērienu un cukuru.
    4. Auzu pārslas jāsamaļ līdz miltu konsistencei.
    5. Mandeļu miltus samaisiet ar kanēli, iegūtajiem auzu pārslu miltiem un cepšanas pulveri.
    6. Šķidro masu samaisiet ar iegūtajiem  miltiem.
    7. Iegūto masu iepildiet pēc iespējas lielākā cepamformā. 
    8. Cepiet ap 20-25 min, 180°C temperatūrā.
    9. Atdzesējiet uz restēm.
    10. Blenderī savietojiet dateles, kokosa piena pulveri, ūdeni un samaliet līdz vienmērīgai masai.
    11. Uz izceptā biskvīta uzsmērējiet dateļu krēmu.
    12. Satiniet (uzmanīgi!!!).
    13. Neaizmirstiet dateļu krēmu uzsmērēt arī pa virsu. Izgreznojiet ar kokosu skaidiņām un zīdkoka ogām.
    14. Atstājiet ledusskapī uz nakti, lai sacietētu.

Ingredienti

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties