Banānu torte

    Jums vajadzēs: 

    Bumbiņām:

    1 tasītes auzu pārslu
    20 gab. dateļu

    Pamatam:

    1/2 tasītes zemesriekstu sviesta

    20 gab. dateļu

    2 tasītes mandeļu miltu

    Otrai kārtai:

    1 un 1/2 tasītes indijas riekstu (mērcētu vismaz 4 stundas)
    600g saldētu banānu
    6 ēd. kar. agaves sīrupa

    Pagatavošana:

    3 ēd. kar. kakao sviesta (kausēta)
    3 ēd. kar. kakao
    1 ēd. kar. agaves sīrupa

    Gatavošana:

    Bumbiņas:

    1. S formas smalcinātājā salieciet dateles, auzu pārslas un sablenderējiet līdz masa salips.
    2. Izveidojiet dažāda izmēra bumbiņas un atlieciet tās malā.

    Pamats:

    3. S formas smalcinātājā salieciet zemesriekstu sviestu, dateles, mandeļu miltus un sasmalciniet līdz viendabīgai masai.
    4. Paņemiet vēlamo formu, salieciet tajā iegūto masu, sapresējiet, lai masa būtu stingrāka.

    Otrā kārta:

    5. S formas smalcinātājā salieciet banānus, nosusinātus indijas riekstus, agaves sīrupu un sakuliet līdz viendabīgai masai.
    6. Iegūto masu lieciet uz sagatavotā pamata.
    7. Uz šīs kārtas salieciet bumbiņas, piespiediet, lai nostiprinātu.
    8. Sagatavoto torti ievietojiet ledusskapīm atstājiet uz nakti vai vismaz 6 stundām.

    Pagatavošana:

    9. Izņemiet no ledusskapja, paturiet dažas minūtes, izņemiet no formas.
    10. Izdekorējiet.
    11. Samaisiet kakao sviestu, kakao un sīrupu kopā.
    12. Aplejiet sānus.
    13. Neaizmirstiet atstāt arī augšpusei.
    14. Pagaidiet līdz atkusīs vismaz 30 min.

Ingredienti

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties