Negrauzdētajiem griķu graudiem ir mazliet maigāka garša kā grauzdētajiem. Griķu graudi uzvārās diezgan ātri, turklāt tie nesatur glutēnu.
Negrauzdētajiem griķu graudiem ir mazliet maigāka garša kā grauzdētajiem. Griķu graudi uzvārās diezgan ātri, turklāt tie nesatur glutēnu.
Organiskie griķi tiek audzēti Lietuvā. Produkts ir viegli grauzdēts. Var izmantot biezputru, piedevu un sautējumu pagatavošanai.
Organiskie griķi tiek audzēti Lietuvā. Produkts ir viegli grauzdēts. Var izmantot biezputru, piedevu un sautējumu pagatavošanai.
Auzām piemīt viegla, smalka garša un tās ir ļoti sātīgas.
Auzām piemīt viegla, smalka garša un tās ir ļoti sātīgas.
Sojas kubiņus izmanto kā gaļas aizvietotāju. Piemēroti kotlešu vai pildījuma pagatavošanai. Bez ĢMO.
Malto soju izmanto kā gaļas aizvietotāju. Piemērota kotlešu vai pildījuma pagatavošanai. Bez ĢMO.
Organiskos turku zirņus var izmantot zupu, sautējumu un salātu pagatavošanai.
Organiskos turku zirņus var izmantot zupu, sautējumu un salātu pagatavošanai.
Organiskās sojas pupas ir barojošas un bagātas ar olbaltumvielām. Piemērotas zupu, sautējumu un mērču pagatavošanai. Bez ĢMO.
Baltajām pupām ir lieliska garša, tās piemērotas zupu, sautējumu un salātu pagatvošanai, kā arī tās var lietot uzturā kā atsevišķu ēdienu, pievienojot eļļu un jūsu iecienītākās garšvielas.
Piemēroti zupu, biezputru un sautējumu pagatavošanai.
Sarkanām lēcām ir maiga, viegla garša, tās lieliski piemērotas bērniem, veģetāriešiem un vegāniem, kā arī cilvēkiem, kam ir laktozes nepanesamība.
Organiskajām brūnajām lēcām ir maiga, riekstaina garša un tās lieliski sader ar stiprām, aromātiskām garšvielām. Piemērotas zupu un salātu pagatvošanai, turklāt tās var izmantot gan kā piedevas, gan kā pamatēdienu.
Šīm raibajām franču lēcām piemīt izcila garša un tās ir viegli pagatavot. Ideāli piemērotas veģetāriešu vai vegānu uztura bagātināšanai.
IndijasMung Dal - smalkas, dzeltenas, iegarenas pupiņas. Tās ir maigas garšas.
Indijas Mung dal - smalkas, dzeltenas, iegarenas pupiņas. Tās ir maigas garšas.
Organiskie griķi tiek audzēti Lietuvā. Produkts ir viegli grauzdēts. Var izmantot biezputru, piedevu un sautējumu pagatavošanai.
Lieliski piemēroti biezputru, zupu un dažādu konditorejas izstrādājumu pagatavošanai.
Sarkanā kvinoja ir bagāta ar uzturvielām, tādēļ tai nav nepieciešams pievienot citus produktus.Kvinojas tekstūra ir līdzīga kuskusam.
Negrauzdētajiem griķu graudiem ir mazliet maigāka garša kā grauzdētajiem. Griķu graudi uzvārās diezgan ātri, turklāt tie nesatur glutēnu.
Kvinoja ir bagāta ar uzturvielām, tādēļ tai nav nepieciešams pievienot citus produktus.
Sojas kubiņus izmanto kā gaļas aizvietotāju. Piemēroti kotlešu vai pildījuma pagatavošanai. Bez ĢMO.
Malto soju izmanto kā gaļas aizvietotāju. Piemērota kotlešu vai pildījuma pagatavošanai. Bez ĢMO.
Satur daudz šķiedrvielu. Proteīna avots. Piemēroti putrai, cepumiem un citiem ēdieniem, gatavojot auzu pienu.
Turku zirņu milti, kurus mēdz saukt arī par Garbanzo miltiem vai Besan, tiek izmantoti Vidējo austrumu un indiešu virtuvē. Šie milti sasaista kopā visas sastāvdaļas, tādēļ tos var izmantot ēdienu iebiezināšanai vai kā olu aizvietotāju. Piemēroti dažādu mērču, humusa, falafel vai Austrumu saldumu pagatavošanai.
Organiskās sojas pupas ir barojošas un bagātas ar olbaltumvielām. Piemērotas zupu, sautējumu un mērču pagatavošanai. Bez ĢMO.