Lielisks saldinātājs, kuru var pievienot dzērieniem, biezputrām, saldējumiem, pankūkām, augļiem, konditorejas izstrādājumiem un citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Bez glutēna. Produktam ir zems glikēmiskais indekss.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts un tam ir izteiktāka karameļu garša. To var pievienot karstajiem dzērieniem, biezputrām, saldējumiem, pankūkām, augļiem, konditorejas izstrādājumiem un citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Bez glutēna. Produktam ir zems glikēmiskais indekss.
Lieliski piemērots saldajiem konditorejas izstrādājumiem un mērcēm cukura vietā. Bez ĢMO.
Lieliski piemērots izmantošanai saldos konditorejas izstrādājumos, mērcēs cukura vietā. Bez ĢMO.
Cukurniedru melase ir biezs, tumšs un salds sīrups, ko iegūst cukurniedru cukura ražošanas procesa laikā. Melasei ir karameļu un grauzdēta cukura garša.
Kļavu sīrups ir saldinātājs ar karameļu un vaniļas garšu. To iegūst no kļavu sulas, kas tiek uzkarsēta, lai iztvaicētu ūdeni. Lieliska cukura alternatīva.