Pateicoties savām īpašībām un garšai, Ceilonas kanēlis tiek augstu novērtēts visā pasaulē.
Ingvers ir viens no populārākajām garšvielām. Tas veicina pārtikas uzņemšanu, piešķirot asu garšu.
Kurkumai ir asa un rūgta garša, tā piešķir ēdieniem dzeltenīgu krāsu. Kurkuma ir vērtīga Centrālās Āzijas garšviela.
Ingvers ir viens no populārākajām garšvielām. Tas veicina pārtikas uzņemšanu, piešķirot asu garšu.
Melnie pipari ne tikai piešķir ēdienam asu garšu, bet arī pastiprina citu sastāvdaļu garšu un aromātu.
Kurkuma ir maigi asas un rūgtas garšas garšviela. Ēdieniem piešķir dzeltenu nokrāsu. Ļoti iecienīta Vidusāzijā ēdienu garšas uzlabošanai.
Kurkumai ir asa un rūgta garša, tā piešķir ēdieniem dzeltenīgu krāsu. Kurkuma ir vērtīga Centrālās Āzijas garšviela.
Aromātiska garšviela, ko plaši izmanto Indijas virtuvē.