Organiskais palmu ziedu cukurs ir nerafinēts, apjomīgs, gaiši brūnā krāsā ar izteiktu garšu.
Organiskais kristalizētais ksilīts ir lielisks cukura aizstājējs. Ir līdzīgas garšas, izskats un saldums. Bez ĢMO. Piemērots vegāniem.
Lielisks saldinātājs, kuru var pievienot dzērieniem, biezputrām, saldējumiem, pankūkām, augļiem, konditorejas izstrādājumiem un citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Bez glutēna. Produktam ir zems glikēmiskais indekss.
Lieliski piemērots saldajiem konditorejas izstrādājumiem un mērcēm cukura vietā. Bez ĢMO.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts un tam ir izteiktāka karameļu garša. To var pievienot karstajiem dzērieniem, biezputrām, saldējumiem, pankūkām, augļiem, konditorejas izstrādājumiem un citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Bez glutēna. Produktam ir zems glikēmiskais indekss.
Lieliski piemērota lietošanai saldos konditorejas izstrādājumos, mērcēs cukura vietā. Bez ĢMO.
Cukurniedru melase ir biezs, tumšs un salds sīrups, ko iegūst cukurniedru cukura ražošanas procesa laikā. Melasei ir karameļu un grauzdēta cukura garša.
Izgatavoti no svaigiem kokosriekstiem. Satur daudz šķiedrvielu. Piemērots vegāniem. Bez pievienota cukura, produkts satur dabīgu cukuru. Bez krāsvielām un konservantiem.
Piemīt dabīgs kokosriekstu aromāts un garša. Piemērots vegāniem. Bez ĢMO.
Šķeltas kakao pupiņas tiek ražotas no tīrām kakao pupiņām, kuras tiek iegūtas no kakao augļiem sauktām par tropu karalieni. Tā ir garšīga alternatīva ierastajai šokolādei. Satur daudz šķiedrvielu. Mazs cukura. Satur kofeīnu.
Lieliski piemērots karstajai šokolādei un citiem karstajiem dzērieniem, piena kokteiļiem, pudiņiem, dažādiem konditorejas izstrādājumiem, deserta dekorēšanai.
Saulē kaltēti kokosrieksti. Audzēti un apstrādāti saskaņā ar organiskās agrikultūras stingrajām prasībām.
Saulē kaltēti kokosrieksti. Audzēti un apstrādāti saskaņā ar organiskās agrikultūras stingrajām prasībām.
Saldi asa garšviela. Piemērots mājputnu un augļu ēdienu gatavošanai. Arī maizīšu un kūku cepšanai.
Pateicoties savām īpašībām un garšai, Ceilonas kanēlis tiek augstu novērtēts visā pasaulē.
Pateicoties savām īpašībām un garšai, Ceilonas kanēlis tiek augstu novērtēts visā pasaulē.
Kurkumai ir asa un rūgta garša, tā piešķir ēdieniem dzeltenīgu krāsu. Kurkuma ir vērtīga Centrālās Āzijas garšviela.
Ingvers ir viens no populārākajām garšvielām. Tas veicina pārtikas uzņemšanu, piešķirot asu garšu.
Dabīgais aromatizētājs. Sargāt no bērniem.
Dabīgais aromatizētājs. Sargāt no bērniem.
Dabīgais aromatizētājs. Sargāt no bērniem.
Organiska, ar rokām darināta, izcila garša un izcilas kvalitātes šokolāde. Ražots Lietuvā. Kas satur 40% no svara vai vairāk kakao.
Organiska, ar rokām darināta, izcila garša un izcilas kvalitātes šokolāde. Ražots Lietuvā. Kas satur 65% vai vairāk svara kakao.
Organiska, ar rokām darināta, izcila garša un izcilas kvalitātes šokolāde. Ražots Lietuvā. Kas satur 48% vai vairāk svara kakao.
Kausēts sviests ar dabīgiem ekstraktiem.
Kausētais Gī sviests ar dabīgiem augu ekstraktiem.
Kausēts sviests ar dabīgiem, saldiem ekstraktiem.
Vieni otru papildinoši smalkas garšas tauki, izceļās ar brīnišķīgo gī sviesta riekstu piegaršu un maigo kokosriekstu eļļas aromātu. Ideāli piemērots cepšanai augstā temperatūrā.
Ideāls un tīrs kulinārijas sviests, kas piemērots cepšanai (saglabā ļoti augstu temperatūru), sautēšanai, kulinārijas izstrādājumiem. Piemērots mērcēm, zupām un putrām.
Ideāls un tīrs kulinārijas sviests, kas piemērots cepšanai (saglabā ļoti augstu temperatūru), sautēšanai, kulinārijas izstrādājumiem. Piemērots mērcēm, zupām un putrām.
Tas ir tīrs sviests, lieliski piemērots lietošanai kulinārijā, piemēram, cepšanā (uzglabāt ļoti augstā temperatūrā). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Tas ir tīrs sviests, augstas kvalitātes kulinārijas tauki, kas piemēroti cepšanai (uzturot ļoti augstu temperatūru). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Organiskajai uzturā lietojamajai kokosriekstu eļļai piemīt maiga garša ar vieglu, svaigu kokosriekstu aromātu. Kokosriekstu eļļu var izmantot veģetārajos un vegānajos ēdienos, Āzijas virtuves ēdienos, kā arī dažādu desertu un mērču pagatavošanai.
Organiskajai uzturā lietojamajai kokosriekstu eļļai piemīt maiga garša ar vieglu, svaigu kokosriekstu aromātu. Kokosriekstu eļļu var izmantot veģetārajos un vegānajos ēdienos, Āzijas virtuves ēdienos, kā arī dažādu desertu un mērču pagatavošanai.
Nerafinēta aukstā spieduma kokosriekstu eļļa. Iegūta no svaigiem kokosriekstu kodoliem, kam ir plāna, brūna miza. Brūnganā krāsa neietekmē produkta kvalitāti.