Krustnagliņām ir asa un dedzinoša garša. Šī garšviela ideāli piemērota rīsu un kāpostu ēdieniem, kā arī dažādiem konditorejas izstrādājumiem.
Krustnagliņām ir asa un dedzinoša garša. Šī garšviela ideāli piemērota rīsu un kāpostu ēdieniem, kā arī dažādiem konditorejas izstrādājumiem.
Selerijas sēklām ir izteikts selerijas aromāts un garša, kas reizē ir arī nedaudz pikanta. Garšvielu izmanto dažādos salātos un sautējumos. Pievienojiet selerijas sēklas salātiem, lai iegūtu svaigu, vasarīgu garšu, vai arī pievienojiet tās kartupeļu ēdieniem.
Izmanto picu, kāpostu, marināžu, pākšaugu, sieru, sautējumu, zupu un mērču pagatavošanā. Koriandru pievieno maizei, smalkmaizītēm un piparkūkām.
Tas ir augstākās kvalitātes 100% neaktīvs pārslains sausais raugs (100% Saccharomyces cerevisiae).
Pikanti rūgta garša. Izmanto karija garšvielu maisījumiem. Piemērotas dārzeņu un pākšaugu ēdieniem, mērcēm. Nelietot termiski neapstrādātas.
Īpaša aromāta un unikāli saldeni asās garšas eksotiskā piegarša. Piemērots saldiem ēdieniem un dzērieniem (garšas uzlabošanai) - putrai, plovam, jogurtam, šokolādei, augļu salātiem, tortēm, medus raušiem, kēksiem, kompotiem, maizei, cepumiem, kafijai un tējai. Nelietot termiski neapstrādātu.
Fenheļa sēklām ir pievilcīga smarža, salda garša, atgādina anīsu. Var izmantot vienas, iebērt tējā, sajaukt ar indiešu ķimenēm, koriandru. Mazliet apcepot, piemērotas mērcēm, sautējumiem, salātiem, pīrāgiem, zupām.
Ideāli piemērotas rīsu, pākšaugu ēdieniem, sautējumiem, salātiem. Izceļas ar asu garšu.
Melno ķimeņu sēklas izmanto karija garšvielu maisījumos, pasniedzot ar kartupeļiem un citiem dārzeņu ēdieniem.
Savdabīgas garšas sildoša garšviela. Izmanto dārzeņu, rīsu un pākšaugu ēdieniem, karija garšvielu maisījumos.
Izmanto zupām, sautējumiem, dzērieniem. Piemērotas dārzeņu un pākšaugu ēdieniem, dabiska jogurta dzērienam, mērcēm. Tāpat piemērotas dažādiem sacepumiem un sieriem.Nelietot termiski neapstrādātu.
Piemērots dārzeņu, rīsu, pākšaugu ēdieniem garšas uzlabošanai.
Piemērots dārzeņu, rīsu, pākšaugu ēdieniem garšas uzlabošanai.
Piemērots lietot it visur kā ķimenes vai kuminu. Izmanto lēcu, pupiņu, zirņu zupās un sautējumos. Īpaši piemērots ēdieniem ar tomātiem. Piemērots arī maizes un maizes izstrādājumu cepšanā.
Universāls garšvielu maisījums, ideāli piemērots picām, sviestmaizēm, salātiem, uzkodām. Ideāli piemērots ēdieniem ar sieru un biezpienu. Bez konservantiem. Bez garšas pastiprinātājiem. Bez mākslīgām krāsvielām.
Krustnagliņām ir asa un dedzinoša garša.
Specifiska garša un smarža. Izmanto nelielos daudzumos, jo ir ļoti spēcīga smarža. Ēdieniem piešķir pikantu garšu, bieži vien aizvieto sīpolus un ķiplokus. Īpaši piemērota pākšaugu un kartupeļu ēdieniem.
Aromātisks garšvielu maisījums dārzeņu sautējumiem. Nav konservantu. Bez mākslīgām krāsām.
Dabīgais aromatizētājs. Sargāt no bērniem.
Dabīgais aromatizētājs. Sargāt no bērniem.
Dabīgais aromatizētājs. Sargāt no bērniem.
Dabīgais aromatizētājs. Sargāt no bērniem.
Dabīgais aromatizētājs. Sargāt no bērniem.
Šķīstošs Šveices dārzeņu buljons. Bez lipekļa, bez rauga, bez laktozes.